Moodboard Monday 9


Den här veckan är det många saker på gång samtidigt. På onsdag är det dags för Knatteskutt med Alicia i vanlig ordning, bara vi två. Så mysigt med egentid med mitt stora hjärta. Att samtidigt göra något som Alicia älskar gör det hela ännu bättre, det kommer bli så kul! Det är underbart att se henne springa runt, hoppa, dansa och göra kullerbyttor om vartannat, bland det bästa hon vet!

I veckan planerar jag att fortsätta städa. Jag har haft någon form av städmani den här helgen, och har gjort en lång lista med allt jag vill städa från grunden under veckan. Tänk er den där manin man kan få som höggravid, jag måste städa allt! Så varenda vrå av hemmet kommer snart få sig en omgång, jag hoppas nu bara hinna städa allt lite extra innan manin försvinner.

Jag planerar även att baka. Jag fyller nämligen år på söndag och har bjudit hem familjen på fika. Det ska bli så mysigt att träffa alla igen, och att få bjuda på lite gott. Jag älskar att baka, speciellt med Alicia, så det ska bli så roligt. Några kakor, kanske muffins och en tårta, vi får se vad det blir, jag har inte riktigt bestämt mig än. Stökigt lär det bli, men med en glad liten kladdig tjej och desto mysigare.

På lördag har vi planerat in en roadtrip. Tanken är att hela familjen ska åka till Linköping och Leos lekland. Det ser jag verkligen fram emot! En hel dag med de som betyder mest. Bus, lek och förhoppningvis massor med skratt. Alicia har aldrig varit där innan så det ska bli spännande att se vad hon tycker om leklandet. Jag hoppas och tror att hon kommer att älska det!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Knatteskutt går vi också på
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Vad roligt! 😄
nouw.com/mammashus