Morgonmys

Lyckan att få vakna bredvid de tre finaste som finns.

Att en doft kan väcka så många minnen. Jag förknippar ofta olika dofter med minnen, en doft kan förflytta mig genom tid och rum till en helt annan plats. Jag är helt klart en doftorienterad människa. Om jag mår dåligt en dag, är ibland allt som behövs en god doft för att jag ska må bättre. Vanilj, nybakade bullar eller min mans trygga doft, så underbart. Min kärlek och trygghet!

Den bästa doften av alla måste nog ändå vara mina barns. Att burra ner näsan i halsvecket eller i deras hår, hålla dem tätt intill, vagga i min famn och bara absorbera deras underbara dofter. Leona som fortfarande har den där speciella bebisdoften, och Alicia som har sin alldeles egna doft. Det finns inte mycket som går upp emot det. Doften gör mig så lugn och tillfreds, fylld av kärlek. Jag hoppas att jag alltid kommer att minnas era underbara dofter, och hur lycklig jag blir av dem. Av er. Ni tre gör mitt liv komplett.

En av de bästa stunderna på dagen är när vi alla fortfarande är samlade i sängen. Att vakna tillsammans, gosa när alla är sådär underbart sovvarma. Burra ner näsan i Alicias hår som står åt alla håll. Andas in och njuta. De små vill alltid kramas en stund när vi vaknat, bara hålla om varandra. Studera varandra och försöka prata lite, även om den ena bara pratar bebisspråk än så länge. Sakta vakna till och sedan göra sig redo för dagen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så härligt ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! ❤️
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
oh så mysigt! 😍hoppas du får en fin söndag! ✨
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Ja! 😍 Tack detsamma!
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,