Myggbett på magen!

Jag fick precis ett myggbett, på magen, inomhus! Och som ni kan se hade jag byxor som täcker magen och ett linne på mig! Åh så det kliar! Just på magen vill jag helst inte klia och irritera huden just nu, så typiskt! Huden är ju så uttänjd och känslig just nu, så vill inte riva och klia just där. Jag får försöka hålla fingrarna i styr men det kommer inte bli det lättaste.

Idag är det endast en vecka kvar till beräknad födelse, så nära men ändå så långt borta. De sista dagarna/veckorna av graviditeten går så otroligt långsamt. Längtan är enorm, samtidigt som jag kommer att sakna den goa runda magen och alla sparkar. Så jag försöker njuta av den sista tiden med mini på insidan så mycket det går, men tänk att få hålla vår skatt i min famn!

Får försöka fördriva tiden med min busiga lilla dotter, det är så mysigt. Först ska jag få ordning på disken, sedan står hela dagen till förfogande för bus och lek. Om solen fortsätter att hålla sig framme tänkte jag ta med Alicia till en badplats och köpa lite glass, det borde hon gilla. Kanske vågar vi oss på ett bad med, vi får se. Vad har ni för planer för dagen?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Men Åhnej. Har du inte salobrin eller något du kan spraya på? tänker att de hjälper mot klådan 😑
nouw.com/emmamatildaa
mammashus
mammashus,
Ja suck. Nej tyvärr inte men borde köpa hem kanske. 😅
nouw.com/mammashus