Några dagar vid sjön


I tisdags åkte vi ut till svärföräldrarnas stuga vid västra lägern. Vi fick några magiska dagar med strålande sol. Vi var ute från morgon till kväll och lekte i trädgården, grillade och myste. Inte långt därifrån finns även en kohage till tjejernas förtjusning, de var helt fascinerade av kossorna. När det blev allt för varmt så tog vi oss ett dopp i sjön som ligger precis bredvid stugan.

Tjejerna är som fiskar i vattnet. De är inte alls rädda för vattnet och bara far i, det är tur att det är långgrunt där. Alicia blir allt modigare även utan simpuffar, vi övar på att simma för fullt men än är det en bit kvar. Även jag som är en stor badkruka har badat även om det tog lång tid att komma i. Tjejerna ville helst inte alls gå upp och var i tills de skakade tänderna, men så de njöt av dessa dagar!

Leona hade dock svårt för miljöombytet (eller om det var värmen) och kunde inte alls koppla av och somna i stugan. Det var helt omöjligt att få henne att somna där hur vi än försökte, det tog timmar innan hon däckade av utmattning. Jag hoppas verkligen hon kommer klara av det bättre när vi ska åka en vecka till Öland i sommar, annars kommer det att bli kämpigt. Nu håller jag tummarna för att det kommer funka bättre då!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så härligt 😊☀️
nouw.com/marreekholm
mammashus
mammashus,
Ja, så mysigt! 😊☀️
nouw.com/mammashus