Namna "all the things!"

Nu har namnlapparna jag beställt kommit hem. Det blev klistermärken, gröna med stjärnor på och Alicias namn och nummer i vitt. Så fint! Jag blev lite väl exalterad och fick lust att namna precis allt, det var riktigt svårt att sluta. Jag hade lätt kunnat namna även mina saker, men tillslut lyckades jag sluta innan det gick så långt. Nu börjar lillan bli redo för förskolestarten, som tur är det några månader tills dess, för jag är minsann inte alls redo än. 

Nej nu är det dags för öppna förskolan, det ska bli så kul att se alla mammor och deras små efter sommaruppehållet. Jag kan bara tänka mig hur mycket alla små har utvecklats, det är ju så otroligt kul att se! Alicia älskar ju även när det är dags att sjunga, jag skulle tro att hon kommer att digga loss för fullt som hon brukar göra hemma. Skaka rumpa, klappa händerna och sjunga med. Så sött! Ikväll ska min mamma vara barnvakt så att jag kan jobba lite, planera inför höstens babysim. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Åh just det! Sånt där måste en tänka på också. Fasen, tur du har en unge som är ett halvår äldre så att du hinner tänka på allt först 😉
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Haha så kan man ju se det. 😄
nouw.com/mammashus