Namnlapp till gosekaninen


I helgen fick jag lust att pyssla, det kliade i fingrarna av kreativitet. Först visste jag inte riktigt vad jag ville göra men sen bestämde jag mig för att brodera en namnlapp till Sagas gosekanin från Elodie details. När det är dags för förskola i framtiden är det viktigt att allt är namnat så att det inte kommer bort, så den här gången tänkte jag göra en lite mer personlig namnlapp. Visserligen får jag tvätta hennes kanin för hand framöver men det tyckte jag det var värt.

Jag broderade hennes namn och några blommor på en beige tygbit som jag sedan sydde fast på kaninens snuttefilt, för att slippa en trådhärva på baksidan. Sedan sydde jag om kaninens ansikte, istället för grått tyg använde jag mig av en matchande brun tråd till ögon, näsa och munnen. Jag utgick från kaninens existerande ansiktsuttryck och sydde över, men jag ändrade till en något större mun än det var från början.

Nu fick jag även ett ryck och fick för mig att börja sy förkläde och huckle till tjejernas påskfest på förskolan i veckan. Jag hade passande kökshanddukar hemma som jag utgått ifrån och tänkte sy om, nu hoppas jag bara att jag hinner klart tills festen. Sedan tidigare pyssel har jag kaninöron och svans hemma att använda i nödfall om jag inte blir klar i tid. Inte det lättaste att hinna med allt man vill med tre små tjejer här hemma så vi får se hur det går.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer