Namnnappar


Storasyster är en nappvägrare. Hur jag än försökte få henne att ta napp så gick det inte. Hon tyckte inte om dem alls, och spottade ut dem direkt. Det verkade som att hon inte förstod hur hon skulle använda nappen. Alicia bara spottade ut den så fort jag försökte, hur jag än lirkade. Vi köpte hem olika sorters nappar, men ingen föll henne i smaken. Jag tänkte att det hade varit skönt att ha en extra tröst att ta till ibland som avlastning, men storasyster höll inte med.

Jag var tvungen att testa om lillasyster tog napp, och vet ni vad? Hon gillar napp!! Det är inte alltid hon tar nappen och hon använder den inte allt för ofta. Men ibland, tex. när hon sitter i babayskyddet eller i vagnen, tycker hon om att ha en napp som tröst. Det är skönt att ha det alternativet att ta till, framför allt om vi inte är hemma. Jag kunde inte låta bli, jag var bara tvungen att beställa hem några namnnappar till henne. Så nu har Leona dessa godingar att snutta på, hur söta är de inte?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Wilma älskade napp och Liam tvärvägrar 😅 De verka inte som han heller vet hur man ska göra och varje gång vi har försökt har han spytt värsta kasadspyan 🤣
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Så olika det kan vara! Ajdå! 🙈
nouw.com/mammashus
etthempålandet
etthempålandet,
Så fina, därifrån har jag också beställt 🙂
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Vad kul! 😊
nouw.com/mammashus