När allt går fel

Hur lyckas jag med allt? På något sett lyckades jag riva av en halva av min leverfläck... På ett bordhörn!?


Igår innan vi skulle iväg på afterwork, så skulle jag göra mig iordning, duscha. M var fortfarande på jobbet så Alicia fick leka på golvet i badrummet medan jag tog en snabb dusch. När jag precis klivit ur duschen hör jag en bil parkera utanför oss. Vi bor i stort sett ensamma här i skogen, grannhuset står tomt i väntan på att mina svärföräldrar ska flytta in i höst, så troligtvis så var det någon som ville hälsa på.

Snabbt som attan började jag klä på mig, men när jag reser mig upp lyckas jag på något vis riva bort halva leverfläcken på min vänstra axel. På bordhörnet över tvättmaskinen... Hur är det ens möjligt?! Det sved till och forsade blod. Linnet jag lagt fram var dessutom vitt, så med ett papper tryckt mot axeln försökte jag stoppa blodet och få på mig tröjan samtidigt, utan att bloda ner den vita tröjan. 

Vid det här laget grät lillan och vår hund skällde för fullt. Totalt kaos. Jag tog upp Alicia i famnen, försökte få tyst på hunden och lirka in en papperstuss under bh-bandet för att stoppa blodet innan jag lite nonchalant öppnade dörren...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer