När allt känns nattsvart

Du ger mig styrkan att fortsätta kämpa. Du och din pappa förstås.

Allt kändes så bra, jag som var så lycklig, hade så mycket att se fram emot. Nu känns det som om någon ryckt undan mattan under mina fötter. Jag visste ju att det kunde hända men det är så svårt att föreställa sig att det verkligen kommer drabba en själv. Oron och förvirringen river i mig, jag vill bara få ett klart besked, ett rakt svar, så att jag kan ta mig vidare. Så att vi kan fortsätta kämpa.

Just nu lever jag i limbo, hoppet är det sista som lämnar människan. Efter tisdagens skräckbesked tändes igår hoppets låga igen, om än svagt. Måtte du vara lika stark som jag. Jag tänker inte ge upp. På fredag vet vi, förhoppningsvis, jag orkar inte fortsätta vandra i ovisshet. Det är med tårar rullandes ner för mina kinder jag skriver det här. Med en oro i bröstet och nattsvart syn. Och så den där lågan av hopp som kämpar för att hålla sig vid liv.

Du min älskade Alicia ger mig styrka. Utan dig och din pappa vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag känner en sådan obeskrivlig kärlek när jag ser dig ligga där och sova så rofyllt. Så oskyldig och så lyckligt ovetande. Efter ännu en sömnlös natt ska jag nu krypa ner bredvid dig, hålla dig tätt intill och snosa i din underbara nacke. Hoppas att sömnen fångar mig, och tar mig bort från den här mardrömmen. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Kram älskade vän! ❤️
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Kram! ❤️
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
💕 Styrkekramar 💕
nouw.com/eschutz
eswensson
eswensson,
❤️❤️
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
❤️❤️
nouw.com/mammashus
Linnea
,
Du kmr klara detta, du är stark 💖💞
mammashus
mammashus,
Tack fina du. 💕
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
❤️❤️😘😘
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
❤️❤️
nouw.com/mammashus