När det blir tyst i babygymmet


Leona fick sin tre månaders vaccination i fredags, sedan dess har hon inte varit helt på topp. Hon blev inte lika sjuk som hennes storasyster blev, som fick hög feber och som mådde riktigt dåligt. Men Leona verkar ha haft ont i kroppen och framför allt i låren där sprutorna togs, och har varit orolig.

Min annars så glada tjej har varit missnöjd och lite ledsen sedan dess. Hon har även börjat storgråta till synes helt utan anledning (någon anledning måste det ju vara, antagligen har hon ont) vilket inte alls är likt henne. Så helgen har spenderats med massor av gos och närhet, allt för att få min lilla tjej att må lite bättre.

För en stund sedan la jag henne i babygymmet där hon lekte för fullt. Lite missnöjd men ändå road, glatt sparkande på bågen så att de små figurerna dansade över henne. Missnöjda grymtningar som varvas med glada tjut. Hennes små händer sträckte sig ryckigt upp efter leksakerna, om hon lyckas fånga någon undslipper hon sig ett glädjetjut.

Medan Leona lekte i gymmet och storasyster lekte med klossar bredvid passade jag på att plocka ur diskmaskinen. Det var mycket liv och rörelse i huset, julmusik, storasysters babbel, klossar som välte, brasan som sprakade och porslinskrammel. Men så hör jag det. Tystnaden från babygymmet som plötsligt blev så påtaglig.

Jag tittar ner och ser att mammas ängel somnat så gott därunder, älskade lilla lejon! Hon måste varit helt slut, det har aldrig hänt tidigare att hon somnat bara sådär i babygymmet. Vaccinationen måste påvärkat henne mer än vad jag först trodde. Men jag vet ju av erfarenhet att det kunde varit mycket värre. Älskade lilla barn!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

etthempålandet
etthempålandet,
Lilla sötnos ❤️
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Tack ❤️
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
så mys 😍❤️
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Verkligen ❤️
nouw.com/mammashus