När favoritpyjamasen inte längre passar

Pyjamas och kanin från newbie.

Jag skulle för en liten stund sedan byta Alicias kläder mot pyjamas. Jag valde ut en av mina favoriter, en som lillan fick i present av Ms moster när hon föddes. Då var den alldeles för stor, storlek 62, något att växa in i. Den senaste tiden har hon använt den flitigt, den är så skön och fin. Men idag, fyra månader efter hon fick den, är den för liten. Snälla stoppa tiden!

Alicia har nu hunnit bli hela 65 centimeter till sina 7335 gram och har storlek 62 och 68. Men nu måste jag tydligen inse att vissa plagg i storlek 62 inte längre passar. Lådan under sängen med lillans urvuxna kläder fylls på mer och mer, det är nästan jobbigt att se. Så klart vill jag se Alicia växa, men det går alldeles för fort. Hon är inget spädbarn längre, men det är så svårt att förstå. Det känns som om det var igår hon föddes, samtidigt som det känns som om hon alltid har varit en del av min familj. Men för mig kommer hon alltid vara min lilla älskling, hur gammal hon än blir.


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Alla hennes kläder är så ofantligt fina!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
marieh
marieh,
Sötnos och vilket fint namn. Har själv 4 barn och min tvillingtjej heter också Alicia. 😄👍
nouw.com/marieh
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Visst är det fint. 😁
nouw.com/mammashus
marieh
marieh,
Jätte fint! 😉
nouw.com/marieh
EMMAHELLBERG
EMMAHELLBERG,
Känner verkligen igen känslan. Min lilla kille är inte ännu 4 månader och har redan vuxit i storlek 74. Går fööör fort🙈 Så mysig blogg du har! 🌻
nouw.com/emmahellberg
mammashus
mammashus,
Ja visst går det fort!! 🙈 Tack så jättemycket, det var jättekul att höra. 😊
nouw.com/mammashus