När jag var som lyckligast

Jag har blivit utmanad av @bolmgren att skriva om när jag var som lyckligast. Skriva ner 3 st saker som gjort/gör mig lycklig. Minst en bild ska vara med, och sedan tagga tre vänner och utmana dem. Så här kommer mina top tre lyckligaste stunder hittils!


1. Våren 2006 - När jag träffade mitt livs kärlek, pappan till mitt barn, min andra halva. Du gör mig till en bättre person för varje dag vi är tillsammans. Jag älskar att du är en så omtänksam pappa åt Alicia. Varje dag vi spenderar tillsammans gör mig lycklig. Hela vår historia, om hur jag träffade mitt livs kärlek, kan du läsa Här.


2. Den 6/1 2015 - Dagen då jag plussade med Alicia. Att äntligen se två sträck på stickan efter en längre tid var helt ofattbart och magiskt. Jag kunde nästan inte tro att det var sant. Hela den dagen bar jag med mig stickan i min ficka så att jag kunde titta på den och se att det fortfarande var två sträck. Om jag ska vara ärlig ligger den faktiskt gömd i badrumsskåpet fortfarande. Här kan du läsa allt om den dagen.


3. Den 24/9 2015 - Dagen då jag fick upp Alicia på mitt bröst, är helt klart den bästa dagen i hela mitt liv. Helt magiskt! Efter en 56 timmar lång förlossning var det underbart att få upp denna kladdiga lilla varelse på mitt bröst. Den kärlek jag kände i det ögonblicket går nästan inte att beskriva, så ofattbart stort. Hela min förlossningsberättelse kan du läsa Här.

Jag utmanar följande att skriva om sina lyckligaste stunder: @namnoribebisen @jannicarask @varamorsa Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
mammashus
mammashus,
varamorsa
varamorsa,
Vad fint! Speciellt kul att läsa det som hörde till 😊 och tack för utmaningen, kan behöva lite idéer till inlägg! Hoppas ni har en fin kväll. Kram ❤️
nouw.com/varamorsa
mammashus
mammashus,
Tack, vad glad jag blir. ❤️ Hoppas ni får en mysig helg! 😊
nouw.com/mammashus