När man växer ur sin overall...


... När det är som kallast i slutet av vintern och mamma måste köpa en ny overall. När det bara är kanske nån månad kvar med kyla... Alicia är född i slutet av september, och Leona i augusti nästan två år senare. Leona har kunnat ärva alla Alicias urvuxna kläder och de har stämt överens med årstiden då de är födda vid samma tid på året. Så smidigt!

Men Alicia är som sagt född en månad senare på året och kunde därmed ha sin overall lite längre än Leona kunde. Redan nu har Leona vuxit ur den och än är det lite vinter kvar innan jag kan använda vårjackan som är nästa ytterplagg Alicia hade. Inte nog med att det är lite vinter kvar så är det väldigt kallt ute, kallast hittills på hela vintern till och med.

Så igår fick jag ge mig ut och köpa en ny vinteroverall till henne även om det förhoppningvis snart blir varmare ute. Som tur är hittade jag henne en overall för halva priset, så jag är mer än nöjd trots allt. Idag invigde min lilla michelin tjej sin nya overall, och den fick godkänt. Varm och go och så söt! Men det blev en kort vistelse ute då det var så otroligt kallt. Snart värmde vi oss framför brasan igen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

Ohh så fin overall

nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så fin! samma sak hände oss. cornelias täckbyxor gick sönder så för två veckor sen blev vi tvugna att köpa ny overall. glad för det nu i efterhand när det blev så sjukt kallt! 😫
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Så typiskt! 😔 Men så bra att hon hade en ny varm overall i den här kylan!
nouw.com/mammashus