När pappa busar med barnen...

Var kommer alla dessa gosedjur ens ifrån!?

Idag har vi bara myst här hemma. Båda barnen är välidigt förkylda så vi har lekt hemma i förhoppning av att de ska bli lite piggare (läs snorfria) framöver. Alicia och jag tittade på en av hennes favorit filmer; Petsson och Findus. Leona låg under tiden bredvid på en tunn madrass omringad av leksaker, lite magträning. Idag låg hon faktiskt kvar på magen, rullade inte runt så fort jag la ner henne.

Jag har haft någon form av städmani den här helgen, och har gjort en lång lista med allt jag vill städa från grunden. Tänk er den där manin man kan få som höggravid, jag måste städa allt! (Nej, jag är inte gravid!) Min man har bara skakat på huvudet och tagit hand om barnen. För när han försökte hjälpa till att städa köket blev jag bara irriterad när han inte kunde läsa mina tankar och göra det på mitt sätt, haha.

När jag gav upp städningen för dagen följde jag ljudet av skratt upp till tjejernas rum. Där fann jag mina små hjärtan gömda i ett hav av gossedjur. Alicia tjöt av skratt och Leona såg både lycklig och förvirrad ut på samma gång. Gosedjur flög åt alla håll och Alicia sprang runt och busade för fullt. Försökte att kittlas, något som hon inte alls fått kläm på än. Men så roligt de hade! Behöver jag nämna att båda tjejerna sover gott nu?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Julialinneaj
Julialinneaj,
Mysiga bilder😍 Städmani kan vara bra ibland!😘⭐️
nouw.com/julialinneaj
mammashus
mammashus,
Tack! 💕Haha ja precis. 🙈
nouw.com/mammashus