När vi berättade om graviditeten för familjen...

Den 24e december 2016.

Vi hade länge funderat fram och tillbaka om när vi skulle berätta om graviditeten för våra familjer. Vi ville inte berätta för tidigt om något skulle hända igen. Sist hade vi berättat för den närmaste familjen när vi fick missfall, och det var det som avgjorde att vi valde att berätta. Om något skulle hända igen skulle vi behöva deras stöd.

Så redan i vecka 8 valde vi att dela med oss av vår glädje, på självaste julafton. Under granen gömde sig några paket med ett speciellt innehåll. Ett inramat fotografi på Alicia med en tröja där det står "big sister to be" på till alla nära. På baksidan av ramen hade jag skrivit "Tre ska bli fyra. Om allt går bra ska Alicia bli storasyster i augusti. Nu håller vi tummarna!"

Att se glädjetårarna i mina mammas och även svärmors ögon när de öppnade paketen var obeskrivligt. De blev lika lyckliga som vi. Oroliga förstås, att något skulle gå fel igen, men så förväntansfulla. Jag fick en innerlig kram av min mamma, som sa mer än tusen ord. Trygghet, kärlek, oro, förståelse. Allt kommer att bli bra.Tidsinställt pga. arbete.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

ullijonsson
ullijonsson,
Håller verkligen tummarna 🙂
nouw.com/ullijonsson
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Åhh håller tummar & tår för er ! <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack snälla du! ❤
nouw.com/mammashus