Näsblod och tårar - familjegymnastik

Stolt liten tjej i sina nya träningskläder.

Idag har jag och Alicia varit på Knatteskutt tillsammans för första gången. Hon var så stolt när hon sprang runt i sina nya träningskläder här hemma, och vad stor hon kändes på en gång! Jag valde att klä mig i mina matchande träningstajts, jag kunde inte låta bli. Sedan valde jag även ett svart träningslinne och en ljusrosa oversize munkjacka. Mamma/dotter matchning när den är som bäst.

Alicia var så blyg när vi kom till gymnastiksalen. Det är hon ofta i nya situationer, men det brukar ge med sig ganska snabbt, likaså idag. Det första vi fick göra var att dansa och hoppa till musiken, och göra det de sjöng om. Alicia ville att jag skulle bära henne, det var inte det lättaste att hoppa på ett ben med ett 14 kilos barn i famnen. Men snart släppte blygheten och Alicia fick desto mer spring i benen. Hon hoppade och studsade och tjöt av skratt.

Såhär första lektionen var det blandade åldrar, barn mellan 2-7 år. Det var minst sagt rörigt och stimmigt, det ska bli skönt när det framöver blir två mindre och åldersanpassade grupper. När det var stationsövningar sprang alla barnen runt som yra höns, Alicia tyckte det var så roligt, tills hon frontalkrockade med en annan liten tjej. Jag tyckte först inte att det såg så farligt ut, men snart såg jag blodet rinna från hennes lilla näsa.

Det krävdes många kramar och pussar innan hon lugnade sig, men som tur var hade hon inte slagit sig så farligt. Jag fick hålla i henne i handen ett tag när hon sprang runt och busade, sedan var det bra igen. Dagens höjdpunkt för Alicia var när de sedan fick varsin boll att leka med, hon blev så lycklig och tyckte det var hur roligt som helst. Bollar studsade överallt och mitt i allt kaos sprang en själaglad liten tvååring omkring efter sin boll.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

HannaaSofia
HannaaSofia,
Vad roligt det låter med sån dans/gympa!! Kul att göra nåt ihop!
nouw.com/hannaasofia
mammashus
mammashus,
Det var så roligt! 😄
nouw.com/mammashus