Nattens dilemma

Den första tiden som nybliven mamma var jag så otroligt törstig, speciellt på natten. Nu är det lite bättre och jag klarar mig med en vattenflaska bredvid sängen. Men i början drack jag mer än 1,5 l vatten varje natt. Detta förde med sig att varje gång jag vaknade var jag så otroligt kissnödig.

klockan har precis passerat 6 på morgonen och lillan tycker det är dags för morgonens första mål. Nattens dilemma, som vanligt, är om jag ska springa på toaletten, men då blir lillan så ledsen och hungrig, eller ska jag hålla mig och torteras medan hon äter? 

Så nu sitter jag här med benen hårt korsade och vrider och vänder på mig medan lillan sakta ammar. Jag försöker tänka på annat men det blir mer och mer ansträngt. Jag fokuserar på lillans vackra ansikte, hennes lilla näsa som andas så tungt mot mitt bröst, hennes ögon är hårt slutna medan hon sakta äter. Hennes andetag blir allt tyngre och snart har hon somnat om. Försiktigt lägger jag ner henne i hennes säng och virar babyfilten om hennes lilla kropp. Jag kryper försiktigt ur sängen och styr stegen mot badrummet, äntligen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Anna Namnori,
Kanske ett konstigt förslag; men ta med henne till toaletten och amma där? Hon kommer knappast lida någonting för det, och du slipper pinas.
namnoribebisen.wordpress.com
Mammas hus,
Haha, ja jag kanske ska försöka med det, om jag klarar av det förvirrad och trött.
mammashus.wordpress.com