Nere på tvåsiffrigt!


Idag är det 99 dagar kvar till beräknad förlossning! Vi har gått ifrån 280 till endast 99 dagar, helt ofattbart! Tänk att vi äntligen är nere på tvåsiffrigt! Nu börjar det sakta men säkert närma sig. Tiden går verkligen sjukt fort just nu, så mycket snabbare än när jag väntade första eller andra barnet. Men våra dagar är ju redan fyllda till bredden nu, av tjejerna, jobb, förberedelser, renovering och bara allt annat vardagligt. Innan jag hinner reagera kommer baby ligga i min famn, som jag längtar!

Tjejerna har börjat kalla bebis i magen för deras lilla baby, så sött! Igår hade jag även tid hos mödravården, det var så roligt att träffa min barnmorska igen, men framför allt att få höra babys hjärtslag, det var verkligen magiskt! Allt såg bra ut med både bebis och mig, vilken lättnad! Baby hade en dansfest i magen när det var dags att lyssna på hjärtat, hade inte tid att ligga still, men tillslut kunde vi höra det starka hjärtat slå. Magen börjar bli rund och go nu, och låg något över medel, det har den aldrig gjort innan, haha! Tidigare graviditeter har magen legat på medelkurvan eller under, så det kommer nog bli en gosig mage den här gången. Dock låg magen inte över det övre strecket, så baby verkar må bra där inne.

Jag är så otroligt tacksam att vi får uppleva detta mirakel igen, vi fått äran att bli föräldrar igen. Som jag längtar efter att träffa dig baby, att få hålla sig i mina armar! Jag undrar så vem du är lik, om du kommer vara lik någon av dina systrar. Du kommer säkert bli en unik blandning av oss båda, det ska bli så spännande att få se! Du är så älskad från första stund, redan innan du är här hos oss. Mamma och pappa och dina systrar älskar dig! Låt det bli januari nu!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer