New in - hajsovpåse!

Jag har gått och suktat ett tag efter en hajsovpåse till lillan, men det har känts onödigt då lillan haft täcken/filtar etc. till vagnen sedan tidigare. Men så dök de upp på Wish, och vi kunde helt enkelt inte motstå den, den var ju så billig dessutom! Visst, jag får nog räkna med att det kanske inte är den bästa kvalitén men till det priset gör det inget.

I sidan av sovpåsen finns en dragkedja så att man lättare kan lägga i bebisen, eller öppna upp om det blir varmt. Tyget är ett luftigt bomullstyg, med lite stoppning i. Tyvärr har den inte öppningar för selen i vagnen på baksidan av den, så det funderar jag på att fixa framöver. Tanken är att vi ska kunna använda hajen i både vagnen som åkpåse och som sovpåse. Förhoppningsvis hinner jag sy om baksidan snart så att vi kan testa hajen i vagnen, det ser jag fram emot. 

Nu är hajen tvättad och redo för att testas. I helgen ska vi åka och hälsa på mina kusiner, det blir den första natten utanför hemmet med lillan, och jag tänkte att hajen blir perfekt att ha med sig och testa då. Bäddat och klart direkt på sätt och vis, ett orosmoment mindre att tänka på. För oroar mig, det gör jag. Hur ska det gå för lillan att sova med oss utanför hemmets trygga vrå?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Jag villhöver nog också en sån.
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Haha köp! 😊
nouw.com/mammashus
fruthomsen
fruthomsen,
Söt påse. Den bodyn har min lilla också. Den body och tillhörande byxor var det första jag köpte till henne när jag va gravid 😊
nouw.com/fruthomsen
mammashus
mammashus,
Åh, de är ju så fina, var bland det första jag köpte med. 😊 Men jag måste inse nu att den är för liten, knapparna har poppat hela dagen. 🙈
nouw.com/mammashus
fruthomsen
fruthomsen,
Hehe, jag kan konstigt nog knäppa på minsta ännu. Finns ju två stl på den & jag tyckte den var rymlig.
nouw.com/fruthomsen
mammashus
mammashus,
Haha ok, vad skönt. Jag tyckte också den var rymlig men så idag... Det gick knappt att knäppa den, vad har hänt?! 😅
nouw.com/mammashus