Niagarafallen i byxorna

Igår fick jag förklaringen till att jag varit så sugen på choklad de senaste dagarna. Mensen är tillbaka. Den tar ut sin hämnd för att jag sluppit den under graviditeten, med råge. Jag hade tidigare läst att det kunde vara så, att för många blir mensen värre än tidigare efter en förlossningen, men jag trodde inte riktigt på det. Så fel jag hade, för mig stämde det in perfekt, tyvärr.

Alicia blir fem månader på onsdag, så efter avslaget blir det bara drygt 3 månader utan. Det hade varit skönt med ett lite längre uppehåll, men samtidigt är det skönt att kroppen kommer igång igen, återgår till det normala. Skönt med ett bevis för att kroppen förhoppningsvis fungerar som den ska igen.

Aj! Jag har bara lust att krypa ihop till en liten boll på soffan, med en chokladkaka i handen och en film på tvn. Vi får se om lillan har samma planer som jag, men bebisgos är ju det bästa som finns och borde lätta på smärtan det med. Jag får ha bebis som smärtlindring helt enkelt, vi får se om det hjälper. Kommer det alltid att vara såhär eller blir det bättre?


Bild: Renée Voltaires lingonvecka.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

detblirbattre
detblirbattre,
För mig var de första gångerna hemska men sedan lugnade det ner sig igen, kan vara för att jag började med p piller iof. Men som jag har fattat det är den första/de första gångerna värst efter förlossningen.
nouw.com/detblirbattre
mammashus
mammashus,
Ok, hoppas det lugnar sig framöver här med. 😊
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Jag tänker annars att avslaget borde kompensera för de där nio månaderna av utebliven mens, men det verkar ju knappast så bra. Jäkla skit!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Ja suck...! 😔
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
Jag tror det blir bättre sen! De första månaderna hade jag iaf väldigt rikliga blödningar och det lugnade sig sen.
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Ok, skönt att höra, håller tummarna för det.
nouw.com/mammashus