Nu har vi båda friat till varandra

Det har varit svårt att hålla vårt då kommande giftermål hemligt så pass länge som vi faktiskt gjorde. Det har funnits mycket som jag har velat skriva om här på bloggen, som när vi valde ut bröllopsklänningen och mycket mer. Det har varit en svårt balansgång, att inte avslöja för mycket samtidigt som jag ville lämna små ledtrådar i bloggen. Jag tänkte dela med mig av lite av planeringen och mer om bröllopet här framöver, hoppas ni kommer tycka det är lika spännande som jag. Men vi börjar med frieriet:

2009. Jag pluggade på Linneuniversitetet och bodde i en liten rosa stuga tre timmars bilfärd från min hemstad och M, men på något sett fick vi det att fungera ändå. Så ofta vi bara kunde hälsade vi på hos varandra och det här var en sådan dag. Dagen innan hade M kört den långa vägen till mig och den här snöiga, kalla dagen stod myskväll på schemat. Med en film i bakgrunden lagade vi tacos och åt, med många tända ljus som lyste upp vintermörkret. Jag lade märke till att M betedde sig lite underligt, han verkade nästan blyg, och det var flera år sedan han var det inför mig. När han sedan fångade min blick med sina vackra bruna ögon och frågade om vi skulle förlova oss blev jag så otroligt lycklig. Du är och kommer alltid vara mitt hem, min trygghet.

2016. Mycket har hänt sedan dess. Jag har tagit examen, M likaså, vi har köpt vårt älskade renoveringsprojekt i vår hemstad och bor här med våra pälsklädda vänner. Och för ett år sedan hände det största av allt som ni vet, vi blev en liten familj, vi fick vår lilla älskade Alicia. Efter frieriet så har vi inte kommit till skott, åren har gått och här stod vi sju år senare med fortfarande bara en ring på fingret. En dag tog jag mod till mig och gick och köpte några vackra röda rosor, och på kortet skrev jag endast: vill du gifta dig med mig? När min man öppnade ytterdörren gav jag honom rosorna och väntade ivrigt på att han skulle titta på kortet. När han såg vad där stod tittade han upp på mig med värme i blicken och log. Vi skulle gifta oss. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Roligt att läsa 😍🙌
nouw.com/bolmgren
eschutz
eschutz,
Åhh så fint ! 😍💍 ibland får man ta saken i egna händer för att de ska hända något 🙈 Ja har sagt att jag vill gifta mig när vi har 10 år tillsammans vilket blir 2019 & att jag gärna vill gifta mig gravid.(vet inte varför men de är så fint!) så vem vet andra barnet & giftermålet kanske äger rum sommaren 2019 för ett sommarbröllop vill vi ha i Säby kyrka 👰🏼💐
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊Haha ja ibland får man göra det. 😅 Jag tyckte också just tio år passade bra, vi har varit tillsammans i just 10,5 år nu. 😊 vem vet, kanske blir det just så för er 2019. 😍
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Åh va fint!!! Så många år som gått och nu är ni gifta till slut 🎉 önskar er all lycka 🌸
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Blir så glad av dina ord, tack!🌸
nouw.com/mammashus