Nu kravlar hon - bakåt!

Hur hamnade liten här? Hon som lekte i babygymmet nyss!? Hon kravlade!

Idag hände det, hon kravlade! Visserligen baklänges men ändå! Som hon har kämpat för detta. Dag efter dag av frustration på golvet där hon försökt att lära sig att krypa. Hon har blivit argare och argare, men hon gav inte upp. Och så idag lyckades hon, på sätt och vis, när hon lyckades kravla baklänges.

Nu är det säkert inte långt kvar tills hon kravlar framåt, och sedan kryper hon säkert. Oj så fort allt går! Snart kommer det vara full rulle här hemma, även när hon inte sitter i gåstolen. Det ser jag fram emot, även om det inte blir en lugn stund. Det är så otroligt kul att se alla hennes framsteg, stora som små, framåt eller bakåt.

Snart kommer mina svärföräldrar förbi, tanken är att vi ska äta något gott tillsammans. Det kommer bli så kul att se deras min när de får se lillan kravla baklänges, de blir säkert lika glada som vi blev. M har  även gjort stora framsteg i lillans rum, satt upp reglar och nu isolerar han. Det får ni se senare i veckan. Det ska bli så skönt när rummet är klart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer