Nybakat bröd och solsken


Idag startade jag dagen med att baka frallor. Det finns inte mycket som går upp emot doften av nybakat bröd på morgonen, det gjorde hela min dag. Medan mina små sjusovare gosande i sängen smet jag ner till köket och passade på att baka. Så skönt med en lugn dag med bara mina två små, inga måsten och inga tider att passa. Det har varit en stressig vecka fylld med sjukdom, så det här var välbehövligt.

Hela familjen har varit förkylda i snart två veckor. Alicia har inte mått bra och varit så mammig, mer än någonsin tidigare. Gråt och gnäll har för ovanlighetens skull fyllt dagarna, helt olikt min glada lilla tjej. Helst har Alicia velat bli buren på dagarna i ända, vilket inte är det smidigaste när vi även har ett spädbarn. Att hon väger över 14 kg nu gör inte saken lättare. Jag har känt mig så otillräcklig och frustrerad de senaste dagarna men äntligen verkar det vända.

Nu sitter vi mätta och goa och gosar i soffan. Leona har återigen somnat nu för sin förmiddagsvila, så hon snosar så gott i sin säng. Alicia och jag leker med lera och tittar på Pippi Långstrump, en av hennes favoritfilmer. När lillasyster vaknar tänkte jag att vi ska passa på att gå ut och leka i det fina vädret. Sedan kommer pappan i familjen hem från jobbet för lugn kväll med fredagsmys.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer