Nytt till de små


Igår kom en beställning hem som jag sett fram emot. Alicia behöver nya tröjor då stl. 86 inte längre passar, och hon inte har speciellt många i stl. 92. För att hon ska ha något att växa i har jag nu börjat köpa hem kläder i stl.98/104. De är lite stora men de funkar och kommer fungera ett bra tag framöver hoppas jag. Jag blev helt kär i dessa två tröjor med klockad nederkant, de var bara så söta!

Leona behövde nya dregglisar, de går åt så fort! Hon dreglar lätt ner en per dag och då är den genomblöt framåt kvällen. Hon har två tänder än så länge men jag misstänker att en tredje är påväg, så som hon dreglar. Hon har även sovit lite oroligt och jag tycker mig se något litet i munnen, men det är så svårt att säga än så länge. Jag kan inte minnas att Alicia dreglade riktigt så mycket, men det har jag säkert bara förträngt.

Leona fick även ett hårband, det har jag spanat på länge, men kändes dumt att bara beställa något så litet. Men nu när vi behövde lite mer så kunde jag inte låta bli! Så länge hon går med på det så tänker jag klä henne i hårband, jag tycker det är så fint. Jag vet att det kommer en tid då hon inte kommer låta dem sitta kvar, så jag njuter så länge det varar...


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
mammashus
mammashus,
sweetwords
sweetwords,
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
nu blev jag shoppingsugen 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Vad roligt! 🙈
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
men såå fint ! 💞
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
eswensson
eswensson,
så fint 😍😍
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
såå fint 😍
nouw.com/jeenyrosen
mammashus
mammashus,
sweetwords
sweetwords,
mammashus
mammashus,