Nytt till liten

De senaste nytillskotten i litens garderob från underbara newbie - en body och två pyjamasar. Pyamasarna (hur söta är de inte!?) är en present från litens mormor, tack! Bodyn med igelkottar på köpte jag påväg hem från jobbet idag. Det ösregnade nämligen när jag slutade så jag sprang in på Kappahl för att söka skydd från vädret. När jag såg bodyn kunde jag inte låta bli, det fick bli en liten present till lillan. 

Det känns som om jag börjar komma in i rutinerna på jobbet igen, så skönt! Sakta klarnar minnet och jag börjar lära mig det som ändrats sedan jag gick på mammaledigheten. Men än är det mycket kvar, men det känns som att jag kan andas ut. Även för lillan och hennes pappa har det gått bra för där hemma idag, de har börjat hitta rutiner som fungerar för dem. Det är så underbart att se dem ha så kul tillsammans, det starka band de har till varandra. Det är värt allt, all saknad och all längtan. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Newbie har så mkt fint ! Väntar på mer höst/vinterkläder de är ju de som kommer gå åt för min lilla bebis sen i november 🙈
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja visst har dem! Det förstår jag, måste klia i fingrarna. 😊🙈
nouw.com/mammashus