Och här ska mina döttrar växa upp!


Min ilska just nu är så ofantligt stor, jag svämmar över. Mitt hjärta går ut till kvinnan som blev gruppvåldtagen i Fittja tidigare i år. Vårt rättssamhälle har återigen friat män som misshandlar, våldtar och förnedrar kvinnor. Vår regering säger sig stå på vår sida, men ändå är det våldtäktsmännen som de skyddar. Gång på gång frias våltäktsmän som borde sitta inspärrade. Och de som mot förmodan fängslas kommer ut igen allt för snabbt.

Den här kvinnan blev gruppvåldtagen i timmar, av flera män som stod och skrattade åt henne, filmade och hånade henne. De våldtog henne, gång på gång och lämnade henne sedan där, hjälplös och förkrossad. Det som skär lite extra i hjärtat är att allt det här hade kunnat förhindras. Ett vittne såg det hela under tiden, men ingrep inte! Männen påstod att sexet var frivilligt. Som att hon ville bli misshandlad och gruppvåldtagen. I brist på bevis så friades de.

Jag kokar över av ilska och frustration. Vittnen, spår på kvinnans kläder och dessutom misshandeln. Brist på bevis!? Vad mer behövs för en fällande dom? En kvinnas bakgrund och historia kan inte och får inte väga tyngre än bevisen i sig. Vad är det för samhälle vi har skapat där vi skyddar brottslingarna mer än offren!? Vi måste gå ihop, försvara de svaga i samhället, försvara oss alla! Vad är det för land mina döttrar ska växa upp i!?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
de är hemskr, riktigt hemskt! 😫
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ja verkligen!
nouw.com/mammashus