Öppna förskolan 12/4

Idag har vi varit på öppna förskolan. Lillan älskar att busa med sina vänner där. Det är så underbart att se henne interagera med de andra små. Än så länge är de mest nyfikna på varandra, undersöker med sina små händer både ansikte och hår. Inte alltid så försiktig, så det är bäst att vara på sin vakt. Lillan är en fara när hon ligger på mattan i ringen av små barn. Hon rullar och slänger sig, och har ingen kontroll alls över var hon hamnar.

Lillan lyssnar så lyhört på alla sånger, det är så kul att se. Men hon är helt fokuserad på pianot och ledaren som sjunger, så mig har hon inte mycket till övers för. Hon vrider sig mot musiken för att höra så bra som möjligt, och för att inte missa något spännande. Lilla älskling! Sedan var det dags för lite mellanmål, lillan fick lite gröt, som hon glatt sög i sig. Det var en lättnad att se, att någon mat är hon intresserad av ivarjefall, även om hon har svårt för bitar just nu.

Efter öppna förskolan träffade vi min farmor för en fika. Eller ja, hon fikade och jag köpte en bakpotatis, så gott! Lillan var helt slut efter allt stohej, så hon sov igenom alltihopa, till hennes gammelfarmors besvikelse. Men jag tror hon kommer leva på det vackra leende hon fick av lillan när lillan såg henne, innan hon somnade där i vagnen. Det är alltid lika kul att träffas, äta lite gott och småprata sådär lättsamt. Avslappnat, självklart.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer