Öppna förskolan 16/8

Igår var vi nere på öppna förskolan. Nu var det nästan två månader sedan vi var där senast, det har nämligen varit sommaruppehåll. Mycket hade hänt med alla små under sommaren, som de har utvecklats! Jag tycker att det är så kul att se allas utveckling, hur de lär sig nya saker hela tiden, och snabbt går det!

Det största som hänt med lillans utveckling under den här tiden är att hon lärt sig att gå. För två månader sedan hade hon precis lärt sig att krypa, oj så fort det har gått sedan dess! Både bokstavligt talat och rent tidsmässigt. Nu rusar vår lilla fram här hemma, det är så roligt att se. Alicia själv älskar att gå, hon verkligen njuter av att kunna ta sig dit hon vill och nå lite högre upp.

Igår var det väldigt många barn på babycafet. Många som vi kände igen sen innan sommaren, men även lika många nya ansikten, med lite mindre barn. Alicia var lite blyg i början, lite extra när det var så många människor där. När det var dags för sång satt hon i mitt knä och njöt, diggade med till musiken, varvat med att studera alla andra små. 

Men när allt fler gått för att fika så blev det desto mer fart på min lilla. Hon busade med de andra små barnen, hon verkade ha så kul. Först vågade hon bara krypa omkring men snart blev det ett evigt jagande, så underbart! Glasväggen var väldigt spännande, hon både knackade på den, tjuvkikade igenom den och pussade lite. Man kan nog säga att hon lämnade sitt avtryck där. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Åhå så hon flyger fram som en liten virvelvind 😃
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Tihi jaa 😍
nouw.com/mammashus