Öppna förskolan 19/4

Fika och öppna förskolan.


Idag har vi varit på öppna förskolan. En bibliotekarie föreläste om vikten av böcker för de små. Hon hade mycket intressant att säga, och lillan höll minsann med om det mesta, jollrade glatt med i allt hon sa. Lilla sötnosen då, hon hade mycket att tillägga. Bibliotekarien berömde även Alicia för intresset hon visade böckerna, och att hon redan nu kunde vända blad. Måste erkänna att mamman blev lite stolt. Har du tagit efter bokintresset från mamma och morfar älskling?

Idag var det många nya ansikten på öppna förskolan, det är alltid lika kul. Men två mammor kände jag dessutom sedan tidigare, men jag har inte träffat deras små innan, så det var extra kul att ses. Och vilka sötnosar sen! Vi sjöng lite sånger tillsammans, lillan lika fascinerad av pianot och sången som vanligt. Ingen tid över för mamman här inte. Det ska rullas fram och tillbaka, och fånga in lockande leksaker.

Efter öppna förskolan gick jag och Amanda och våra små och fikade, lillan somnade i vagnen så fort vi kom utanför dörrarna och begav oss mot caféet. Jag åt en cheesecake med oreo, det var hur gott som helst! Vi gjorde mest ingenting, satt bara och pratade om allt och inget. Så välbehövligt vissa dagar, och så skönt med lite vuxet sällskap, vuxenprat som omväxling från allt bebisprat, även om det är hur mysigt som helst. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

evetildas
evetildas,
Vad mysiga bilder!
nouw.com/evetildas
mammashus
mammashus,
mamamanda
mamamanda,
Vad mysigt med öppna förskolan! Ser fram emot när vi ska börja gå där med Emil 😃 det är så mycket roligt framöver 🙈
nouw.com/mamamanda
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! 😊 Ja så mycket roligt med de små när de blir större.
nouw.com/mammashus