Öppna förskolan

Idag har vi varit på äventyr på stan med min kompis Amanda och hennes lilla dotter Millie. Först åt vi lite gott tillsammans, med de små sovande i sina vagnar. Men snart så vaknade lillan och hon ville inte alls vara i vagnen mer. Det blev lite klurigt att ha henne i knät och försöka äta samtidigt, men det gick.

Innan vi skulle gå vidare till öppna förskolan så gick Amanda på toaletten och jag tog hand om båda de små. Millie låg i sin vagn och Alicia var i min famn. Jag såg hur Alicia studerade Millie, verkade vilja hälsa på henne. Så jag lyfte fram henne till kanten och satte henne litehalvt i vagnen. Alicia sträckte försiktigt fram sin hand till Millies - och sedan höll de varandra i handen och studerade varandra!

På öppna förskolan så satt vi alla i en ring med våra små framför oss. Pratade lite blygt om allt möjligt, allt från förlossningen till hur de små sover på natten. När jag lade ner Alicia på mattan framför mig, bredvid Millie, blev de så fascinerade av varandra, det var så underbart. De höll varandra i handen, undersökte varandras ansikten och busade lite smått med varandra. Så fantastiskt att få se det!

Efter öppna förskolan gick vi en sväng på stan. Hämtade ut ett paket till M och gick i lite affärer. Jag köpte bla. ett par vantar och en dregglis åt lillan, ni kommer nog se dem här framöver. Vi träffade även på Ms föräldrar på stan, det var kul att se lillan flina åt sin farmor trots att hon vid det laget börjande bli hungrig och ville åka hem. Nu sitter vi uppkrupna i soffan, lillan äter för fullt. Snart somnar hon för natten, och jag kommer nog spendera resten av kvällen här, bara ta det lite lugnt. Mys!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

mittlillamirakel
mittlillamirakel,
Så mysigt när de små hittar varandra😍
nouw.com/mittlillamirakel
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! 😍
nouw.com/mammashus
Rebeckah
Rebeckah,
Så söta ❤️️ trevlig dag på dig!
nouw.com/rebeckah
mammashus
mammashus,
Ja visst är de. ❤️ Tack detsamma!
nouw.com/mammashus