Öppna förskolan 29/3

De små har svårt att hålla fingrarna i styr.

Idag var vi på öppna förskolan med min kompis Amanda och hennes dotter Milina. Det är alltid lika trevligt. För en gångs skull var vi där i god tid, så vi hann gå förbi lillans mormors jobb och säga hej. Hon blev så glad, och hade inte alls förväntat sig ett besök från oss. Lillan hade mycket att berätta för sin mormor och låg och hoppade i vagnen mest de pratade med varandra.

Väl på öppna förskolan låg de små i en ring och vi sjöng olika sånger. Lillan och flera av de andra små jollrade för fullt idag, de kanske ville sjunga de med. Så söta! Nu när jag lägger ner lillan i ringen med de andra barnen ligger hon inte direkt kvar där jag lagt henne, utan hon rullar hit och dit känns det som. Hon vänder sig från rygg till mage och tvärt om, och slänger med benen så pass att jag blir rädd att hon ska råka sparka några av de andra barnen. Som tur var gick allt bra.

Det blev även hel del snack oss mammor emellan, det är alltid lika intressant. Jämför de smås utveckling, frågar varandra om råd och diskuterar allt möjligt. Men ganska tidigt idag så blev lillan trött, hade varit en händelserik dag, så snart gav vi oss ut på en barnvagnspromenad i vårsolen. Lillan somnade inom några minuter där hon låg nerbäddad i vagnen. Underbara barn!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Såååå söt ❤️❤️❤️
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Alicia säger tack! ❤️❤️❤️
nouw.com/mammashus
Vera
,
Så mysigt när ni tittade in! Gjorde min dag!❤️❤️
mammashus
mammashus,
❤️❤️
nouw.com/mammashus