Öppna förskolan 5/4

Igår var vi på babycafé på öppna förskolan. Det blev lite svårt att tajma in matningen innan vi åkte, hon åt en timme innan vi skulle dit, så hon började bli lite små hungrig när vi skulle åka. Eller ja, hungrig och hungrig, jag förstod att hon skulle bli det när vi var på babycaféet. Så det blev en snabbmatning i sista minuten innan vi åkte, vilket gjorde att vi var där i sista minuten med. Som vanligt.

Igår var inte så många på babycaféet, men det var välbekanta ansikten och vi hade det så trevligt, pratade om allt möjligt. Vi sjöng sånger tillsammans, och lillan busade vilt på golvet, rullade runt, jollrade och stojade. Hon och hennes kompis Millie höll varandra i hand, och lekte med en leksak tillsammans. Så söta! Snart blev lillan lite trött och småhungrig, så hon fick äta lite gröt, och jag blev så glad när hon åt ordentligt av maten, och orkade busa med sina kompisar en stund till.

Efter öppna förskolan tog vi en barnvagnspromenad i vårsolen, lillan somnade nästan direkt. Jag gick en sväng längst stadens gator innan jag styrde stegen mot färgaffären. Med lillan sovande i vagnen tittade jag på tapeter till hennes rum, och lånade hem några alternativ. Nu har vi i princip bestämt oss för en tapet till hennes rum, som jag tror blir perfekt. Vintage harlequin. Ska bli så kul när rummet är klart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Låter som en fin dag ❤️
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Ja det var mysigt. ❤️
nouw.com/mammashus