Öppna förskolan 8/3

Idag var vi på öppna förskolan med min kompis Amanda och hennes lilla dotter Millie. Det är alltid lika kul att se dem tillsammans. De känner på varandras ansikten, håller varandra i handen och idag så pillade Millie på Alicias örsnibb, så söta! Jag hoppas att de även i framtiden har en bra relation till varandra. 

Idag fick de små testa på fingerfärg. I bara blöja låg Alicia på golvet med ett papper med färg på framför sig. I vanliga fall tycker hon inte alls om att ligga på mage men idag gick det bra, en stund i varje fall. Jag antar att det var färgen som lockade. Först låg hon där försiktigt avvaktande men snart flög en liten hand fram till färgen. Försiktigt doppade hon fingrarna i färgen och såg frågande upp på mig. När hon såg att jag uppmuntrade henne kladdade hon glatt vidare. Det var så kul att se. Färg överallt. I ansiktet, på ryggen, på mamma...

När det värsta av färgen var borttvättat så tog vi ett litet mellanmål, sedan satt vi i en ring och sjöng lite sånger för de små. Imse vimse spindel. Ekorren satt i granen. mfl. Så mysigt och Alicia verkade gilla det, även om alla fortfarande var väldigt blyga när de sjöng. Jag ser redan fram emot nästa vecka och få träffa alla igen. Vi hann inte ens utanför dörren innan lillan somnade i vagnen. Många nya intryck idag. Så underbar!


Banan som mellanmål. Mums!

Fingerfärg eller ansiktsfärg!?

Älskade unge! Färg överallt! Eller kom Hulken på besök?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Det ser helt fantastiskt ut!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Det var kul och mysigt. 😊
nouw.com/mammashus
FruWikstrom
FruWikstrom,
Haha, vilket kladdkalas! 😃
nouw.com/fruwikstrom
mammashus
mammashus,
Haha ja, hittar fortfarande färg lite varstanns. 🙈
nouw.com/mammashus
wildandcute
wildandcute,
Missa inte vår öppning nu på fredag! med super fina babykläder:)
(www.wildandcute.se)
Följ oss redan nu på:
nouw.com/wildandcute
nouw.com/wildandcute