Oro inför mammaledighetens slut

Imorgon måndag börjar allvaret igen, i varje fall för en stund. Jag ska nämligen avbryta mammaledigheten i några veckor och återgå till mitt arbete inom kundtjänst på en bank här i stan. Pappan ska ta över och vara pappledig. När sommaren börjar gå mot sitt slut ska jag återigen spendera all min tid med en av mina favoritpersoner här i världen, lilla älskade Alicia, och vara mammaledig i några månader till. Jag kan ärlig säga att det river i mig av längtan tills dess.

Blandade känslor rusar genom mitt sinne idag. Det ska bli kul att träffa alla arbetskamrater igen, ta sig an nya utmaningar och att få lite vuxentid utanför hemmet där samtalet inte bara kretsar kring barn. (Även om jag kan tänka mig att jag kommer återkomma till just det ämnet gång på gång under dagen.) Men mest är det ångest och oro som river i mig. Hur kommer det gå för mina älsklingar där hemma? Kommer hon sakna mig, kommer hon vägra äta? Även mitt dåliga samvete river i mig. Tänk på alla saker i Alicias utveckling jag kommer att missa, det vet jag inte om jag kan förlåta mig själv för.


Vi får se vad morgondagen har att erbjuda. Kommer vi alla överleva? Önska mig lycka till är ni snälla.Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Det kommer gå så bra! ❤️Nyttigt för både mor o barn. 😘 Du måste ju även lära henne att bli självständig o trygg med fler personer! Lycka till!
mammashus
mammashus,
Tack! Ja så sant, ska försöka tänka så. ❤️
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
De kommer gå såå bra! Önskar dig all lycka till o så hoppas vi att sommaren går fort 😉😘
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack, det kan behövas! Det får vi verkligen hoppas! 😊
nouw.com/mammashus
sweetwords
sweetwords,
Det kommer gå så bra så, bara nyttigt för er alla tre =D
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Tack! Ja precis. 😊
nouw.com/mammashus
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
Kommer gå bra ❤️
nouw.com/mrshenriksson
mammashus
mammashus,
Tack, jag hoppas verkligen det! ❤️
nouw.com/mammashus