På restaurang med en två månaders


...och en två åring! Gårdagen var minst sagt spännande. Min mans bror har nyligen blivit sambo men en så mysig tjej, och igår var hennes familj här och hälsade på från Västervik. Det var första gången vi alla träffades så vad passade bättre än att gå på restaurang och prata för att lära känna varandra. Golden thai har så god mat, jag tror att jag nästan rullade hem sen.

Det blev lilla Leonas första restaurang besök, men hon skötte sig så bra. Men att ha med sig sin två månaders bebis var allt annat än smidigt. Det var för trångt för att ha med sig vagnen in så jag valde babyskyddet i stället. Medan vi beställde sov hon i min famn och medan vi åt fick hon ligga i babyskyddet. Däri var hon inte helt nöjd men det fungerade med nappens hjälp.

Alicia förvånade alla och var så duktig. Hon åt upp hela sin barnportion och satt i barnstolen bra länge och busade med sin pappa, farfar och farmor. När maten var uppäten vann myrorna i hennes ben, så hon sprang runt och busade, gick och utforskade lokalen med mig eller hennes pappa i släptåg. En riktig utmaning men jag tror inte hon störde de andra gesterna, och jag såg att hon charmade några.

Efter maten var det även dags för blöjbyten och självklart blev även Leona hungrig. Men vet ni vad, jag orkade inte noja som jag hade gjort med Alicia, kanske hade jag då till och med ammat på toaletten. Men inte nu inte, jag ammade Leona så diskret jag kunde mitt i den fullsatta restaurangen. Inga konstiga blickar, inga dömande ord, alllt gick jättebra. Så otroligt skönt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
åh va gott & va skönt att de gick så bra 😊😘
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Så gott!👌🏻 En jättelättnad! 😄
nouw.com/mammashus