På väg till litens första förskoledag!

Lillans ryggsäck är packad, alla saker och kläder namnade med namn och telefonnummer. Vi är påkläda, utsövda och mätta och goa. Nu går det inte att förneka det längre, vi är redo för första dagen på förskolan. Det är dags för inskolning, hur gärna jag än skulle önska att jag kunde vara hemma för alltid med min lilla älskling. Ångesten står på max just nu.

Då vi bor lite utanför stan måste vi ta bilen till förskolan varje morgon. Men lillan fick känna på sin ryggsäck redan på vägen till bilen, jag kunde inte låta bli, ville se hur söt hon skulle vara i den en gång till. I vanlig ordning när vi kom ut i den friska luften styrde lillan stegen mot sin farmors hus, så snart fick jag fånga in henne och bära henne till bilen så att vi skulle komma iväg i tid.

Jag är så nervös över hur inskolningen ska gå. Hur kommer lillan att trivas där? Har jag glömt att köpa eller packa ner någonting? Hur ska hon kunna somna på en matta på golvet? Kommer hon fara illa, tänk om något hemskt kommer att hända? Hur ska jag klara av att lämna henne där för första gången? Hur ska jag lämna henne där? Tips mottages tacksamt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Matta på golvet? Skiljer det sig så olika eller är det bara jag? 😅 i Motala sover barnen i vagnar ☺
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Ja det skiljer sig rätt rejält verkar det som. 😅 Här får de en liten madrass/matta och sover i ett nedsläckt rum tillsammans, gärna med sitt favorit gosedjur/filt etc och lite vaggvisor.
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Kmr gå super! Wilma börja på dagis i mars! 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack, det gick bra. 😊 Så kul! 👏🏻
nouw.com/mammashus