Panerad fisk med kall sås och potatis

Kall sås som i skolan!

Jag har varit så sugen på fisk den senaste tiden. I torsdags blev det torskfilé med potatis och en krämig dillsås, som förövrigt står på menyn framöver med... Det kanske är så att jag behöver lite extra omega tre just nu? Inte mig emot, det är ju så gott! Idag fick det bli panerad fisk med potatis och kall sås, framför allt för att jag var så sugen på såsen! Letade efter ett recept som skulle likna det man fick i skolan som liten, och jag måste säga att det var ganska likt! Så nu är vi mätta och nöjda här hemma. Nom nom nom!

Dillsåsen för 4-5 personer :
5 dl gräddfil
3 msk majonäs
4 msk bostongurka
4 msk fryst dill
1/2 msk pressad citronsaft
1 nypa socker
salt

Gör så här:
Börja med såsen, rör ihop alla ingredienser och ställ den kallt fram till servering. Mums!



Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229