Personliga krukor till barnrummet - DIY

Jag har verkligen hamnat i en fas nu där jag bara måste boa och förbereda så mycket som möjligen inför lillasysters ankomst. Igår kväll blev det dessa krukornas tur. Både dem och plastväxterna hittade jag på Ikea, vi gjorde verkligen en heldag och hittade det mesta som fattades till lillans rum. Madrasser, bäddmadrasser, sängkläder i överflöd, en taklampa och lite andra småsaker...

Min tanke med växterna är att de ska se ut lite som krukans hår och i framtiden hoppas jag kunna odla det tillsammans med tjejerna. Kanske gräs eller någon krydda, eller någon växt som växer snabbt tänker jag. Det skulle vara så mysigt! Men just nu är Alicia för liten för att kunna låta dem vara ifred så tills dess får jag nöja med med dessa växter i plast.

Jag markerade ut på krukorna med en blyertspenna hur jag ville att ansikterna skulle se ut, jag hade letat inspiration på nätet ett bra tag innan jag bestämde mig för hur jag ville ha det. Sedan använde jag mig av en smal pensel och vanlig akrylfärg när jag målade dit ansiktena. Det tog inte alls lång tid och var så smidigt, lite pilligt bara. Nu längtar jag att få ställa dem på sin plats i barnrummet!

På schemat idag står en heldag med renovering i barnrummet. Så lillan ska vara hos sin mormor, som jag kommer att sakna henne! Idag ska taket upp och förhoppningsvis hinner vi även med att påbörja golvläggningen. Nu är underarbetet på väggarna klart så när vi är klara med tak och golv så ska äntligen tapeterna upp. Som jag längtar tills allt är klart nu!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
De blev verkligen supersöta 😍 Fick massa inspo här nu 🙌
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack snälla du! 💕 Vad roligt!
nouw.com/mammashus
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
Jätte söta 😍
nouw.com/jeenyrosen
mammashus
mammashus,