Pizza kväll


Idag har vi haft fullt upp här hemma, så det var skönt att avsluta dagen med hemmagjord pizza. I förmiddags var vi nere på stan på julmarknad, det var så mysigt. Barnens farmor var med till Alicias glädje, hon njöt av hennes sällskap. Själva julmarknaden tyckte jag var en besvikelse, inte alls många stånd, ingen snö men ändå så kyligt. Men vi gjorde flera fynd, och jag älskade julmusiken dom spelade överallt.

Vi köpte med oss fika hem från marknaden, så väl hemma mumsade vi på lussebullar och kakor med mjölk, det var så gott! Jag har en riktig julstämning i hjärtat nu, jag hoppas att barnen har det med. Jag fyndade en sista julklapp till Alicia på marknaden, virkade små munkar som var så söta. Dessutom hittade jag lite små pyssel som jag hoppas blir bra och en stomme till en julkrans. Förhoppningsvis hinner jag knåpa ihop något framöver.

Även kvällen har vi spenderat med barnens farmor och farfar. Vi har lekt, dansat och lagat pizza tillsammans. Det är så smidigt att laga och blir så gott, blir alltid lika nöjd. Det är min mans specialitet, han är en riktig mästare på pizza! Nu sover barnen och vi sitter mätta och goa i soffan framför en film. Vi har haft en lugn men fullspäckad familjedag helt enkelt. Nu ser jag fram emot att göra en julkrans i morgon!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

t0kliten
t0kliten,
Min man är också 👌🏻 På pizza 😍
nouw.com/t0kliten
mammashus
mammashus,
Vad roligt! 👌🏻
nouw.com/mammashus