Plask i simhallen

Bilder från simhallen!

Igår var jag och lillan nere i badhuset och badade. Lite mamma dotter tid på tu man hand, så välbehövligt. Alicia var så duktig i omklädningsrummet och duschen, ingen gråt alls som jag var rädd för. Det ända var att hon är så nyfiken på andra människor, så hon kan bli lite väl närgången ibland.

Väl i bassängen fick vi den för oss själva, så mysigt. Först lekte vi lite i plaskbassängen för de allra minsta, det tycker lillan är så kul. Känna på vattenfallet, plaska, det är verkligen full fart. Nästan för mycket, jag får jaga efter henne hela tiden, rädd att hon ska snubbla i vattnet. Men så kul hon hade.

Sedan gav vi oss ut i lilla bassängen. Jag gick igenom lite olika övningar med henne från babysimmet, försöker lära henne vattensäkerhet och ge henne vattenvana. Vi har halkat efter lite känner jag, så framöver ska vi försöka ta oss dit lite oftare. Men i varjefall var vi på skattjakt och jagade leksaker, höll oss fast i kanten, klättrade upp och dök i. Och så tillbaka till kanten igen. Mammas duktiga tjej!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Vad mysigt 😍 ska också försöka besöka simhallen i veckan 😊
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Så mysigt. 😊 Vad kul!
nouw.com/mammashus
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Så mysigt att ta med barnen till badhuset 😊 nu vill jag också ha barn =) Hehe
nouw.com/frökenrödlök
mammashus
mammashus,
Så mysigt! 😊 haha!
nouw.com/mammashus