Playdate i snön


Idag har vi varit på playdate med min bästa kompis Amanda och hennes dotter Milina. Först fick de små leka av sig inomhus, medan vi vuxna småpratade och drack saft. (Jag dricker inte kaffe, trots att jag är 27 år och närmar mig 28 år, illa, jag vet.) Alicia tyckte det var så kul att utforska Milinas alla leksaker, så hon sprang runt och busade för fullt.

Sedan gick vi ut och lekte i lekparken. Leona snosade så gott i bärselen medan barnen lekte. Rutschkanan var en favorit, upp och ner oräkneliga gånger. Alicia tjöt av glädje varje gång hon for ner, det var så underbart att se. De hann även med att gunga, leka i snön och springa efter varandra. Jag hoppas att de i framtiden kan bli lika goda vänner som deras mammor är, det skulle vara så roligt.

Leona har fått en ny vit stickad mössa, med en ”pälsboll” på, precis som min. Mamma dotter matchning, jag kunde inte låta bli. Hur söt är hon inte i mössan? Blir så glad när jag ser hennes lilla huvud i den något stora mössan, underbara unge! Vad tycker ni om att matcha med era barn? Jag röstar för att det är charmigt, men jag tror att alla kanske inte riktigt håller med.

Nu på eftermiddagen har vi firat farsdag hos min pappa. Den bästa morfarn som finns, jag är så lyckligt lottad som har honom som pappa. Tacos och filmkväll blev det, så mysigt! Min fina man fick en T-shirt i farsdag present från sina två små, med texten ”best dad ever” och det är precis vad han är. Eller ja, delad första plats med min pappa, de är de bästa papporna som finns! Jag är så tacksam och lycklig att just du är pappa till våra barn!Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
så mysigt ! ✨
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Fideli,
Härliga bilder!!
fidelihenningsson.blogg.se
mammashus
mammashus,
Tack! 😊
nouw.com/mammashus