Liten plockar in hösten


Alicia har varit ute och lekt med sin farmor i trädgården. Lite frisk luft hoppas jag friskar upp vår lilla förkylda älskling lite grann, man kan ju alltid hoppas. Febern har hållit sig borta idag som tur är, och gett Alicia lite spring i benen igen. Hon är fortfarande väldigt förkyld men lite piggare. Alicia älskar att busa ute med sin farmor, så detta förgyllde hennes dag. Idag hade de med sig en liten påse ut som de snart fyllde med fina höstlöv och blommor. Lilla jag fick mig sedan en fin bukett som nu pryder vårt soffbord. Så fina färger, vad glad jag blev!

Lilla Leona har klarat sig hyfsat från bacillerna, men är lite täppt i näsan stackarn, så jobbigt när de små är sjuka. Vi fick en rekordlång sovmorgon i morse, barnen vaknade först 09:45. Visst var det några uppvak inatt för amning men nu känner jag mig så utvilad och har krafter att ta hand om de inte allt för pigga små. Medan Alicia var ute och lekte har Leona och jag städat här hemma, hon fick testa på bärselen för första gången inomhus. Funkade jättebra, hon sov så gott däri.

Eftermiddagen har hittills gått åt till att bada. Leona sov i babysittern medan Alicia och jag plaskade runt för fullt, så kul när hon verkligen älskar att bada. Att vi båda knappt fick plats i badkaret för alla leksaker hon skulle ha med i är en annan femma. Nu har vi ätit lite och Leona har precis ammat och somnat av matkoma. Så nu blir det nog en lugn eftermiddag framför en film tills pappan kommer hem från skogen. Ikväll hoppas jag laga lite god mat, jag tänkte testa på ett nytt recept, det kan bli lite spännande, jag hoppas det blir gott!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer