Projekt tripp trapp stol

<--- Före

Efter --->

I helgen fick jag ett ryck och tog äntligen tag i att fixa till Alicias tripp trapp stol. När jag var gravid fick jag min gamla, tripp trapp stol som jag använt när jag var liten till Alicia. Stabil och praktisk men repig och sliten. Hon har haft stor användning för den men jag har inte tyckt den passar in i köket och dess möblemang.

Så nu har jag tagit tag i det och renoverat den. Slipat och målat den med tre lager halvmatt svart färg, samma färg som jag tidigare målat bordets underrede i. Vi klickade även hem en ny bricka till stolen som komplement till ryggstödet/bågen och dynorna vi köpt tidigare. Då stolen är så pass gammal fick vi (läs M) improvisera lite och fixa till fästena så att de nya delarna fäste på den gamla stolen.

Nu är tripp trapp stolen äntligen på plats i köket och Alicia har nöjt ätit flera måltider däri. Brickan funkar perfekt, hennes mat kommer nära och hon når inte längre upp på bordet så att hon kan få tag i något olämpligt. Dock hade gärna brickan fått vara något större då endast hennes skålar får plats på, inte hennes tallrikar. Men när hon är stor nog att äta själv från dem behöver hon nog inte brickan mer ändå. Nöjd mamma - nöjd bebis.


Jennifer <3

  • DIY

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fint ! Ska ta tag i min nu med, fått hem dyna & ny läderrem bara slipa färdigt o måla ☺️
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Min hade stått omålad allt för länge nu kände jag. 🙈 Vad kul! Vad har du tänkt dig för färg?
nouw.com/mammashus