Promenad i skogen

Bilder från gårdagens promenad i skogen.

De tre musketörerna (Jag, Alicia och vovven Freja) gav oss ut på en långpromenad i skogen. Jag tänkte att lillan kanske skulle kunna somna i vagnen då hon hade haft lite svårt att komma till ro på förmiddagen. Så fel jag hade, lillan som i vanliga fall brukar somna halvvägs hem under promenaden höll sig minsann klarvaken hela sträckan.

Hon växlade mellan att studera naturen runt omkring henne, och hennes älskade hundvän. Lillan verkligen älskar djur, är helt fascinerad av dem. Hon brukar skrika ut sin glädje när hon ser någon pälsklädd vän, och om hon sitter i gåstolen springer hon emot dem till djurens förskräckelse. När lillan skulle äta sin mat igår gav hon hunden för första gången lite av den, haha, detta kommer bli ett problem.

Vi tog den lite kortare sträckan, men den är desto backigare på sina ställen, så mamman kände av promenaden i benen. Freja flåsade även hon, det var nog skönt för henne att komma ut en lite längre sväng. När vi var mitt i skogen fick hon dessutom upp ett spår, och drog så ivrigt i kopplet, hon ville jaga. Det var det sista jag ville när jag var ensam med henne och vagnen, men det gick bra som tur är och snart lugnade hon ner sig igen.

Jag skulle tro att det blir en lugn dag här hemma nu, då vi är lite trötta efter en orolig natt. M däremot är i full gång och river i lillans blivande rum, man kan inte tro att även han sovit dåligt inatt. Det är så skönt de veckorna han jobbar kväll när han får fredagen här hemma med oss, lite mer familjetid. Långhelg med de bästa jag vet.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer