Redo för gymnastik

Finns det något sötare än träningskläder i miniatyr till de små?

För ett tag sedan anmälde jag Alicia till Knatteskutt, och redan nästa vecka är det dags. Det ska bli så roligt med lite kvalitetstid med min stora tjej, där allt fokus är på henne. Nu ska vi testa på olika idrotter, gymnastik och leka och busa tillsammans, omringade av andra små. Jag tror Alicia kommer att uppskatta det så mycket, så nu längtar jag till nästa vecka.

Förra veckan beställde jag hem Alicias allra första gymnastikskor och kläder. Tydligen får de små inte vara barfota i gymnastiksalen, så det var bara att leta efter träningsskor i miniatyr. När jag hittade dessa blev jag helt kär, så små och så söta! Jag visste inte ens att det fanns så små träningskläder som till en tvååring. Förhoppningsvis är det inte många så små som regelrätt tränar utan använder kläderna till lek och rörelse.

Jag har själv matchande tajts hemma, det är så lockande att göra en mamma/dotter matchning, men det kanske är för mycket? Vad tycker ni charmigt eller störigt?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Men alltså åh så gulligt! visste inte att det fanns sånt till så små 😍😍
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
Ja hur gulligt som helst! 😍 Det visste inte jag heller förut. 😊
nouw.com/mammashus
THERESA
,

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.


1) kärleksspell

2) Lost Love Spells

3) Skilsmässa Spells

4) Äktenskapsstavar

5) bindande stavning

6) Breakup Spells

7) Förvisa en tidigare älskare

8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning

9) vill tillfredsställa din älskare

Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning

genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

etthempålandet
etthempålandet,
Vilka söta skor 😍 var hittade du dom?
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Tack! De är från H&M. 😍
nouw.com/mammashus
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
så sött! älskar matchning! 😍
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Tack!😊 Jag med! 🙈
nouw.com/mammashus
ellenida
ellenida,
Verkligen ursöta! 💗 Kör på matchning, tycker det är kul när andra gör för jag är själv så dålig på det 🙈😇
nouw.com/ellenida
mammashus
mammashus,
Tack! 💕 Tihi jag ska nog göra det! 😊🙈
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Men åh så gulligt !! Jag älskar matchning! Jag vill matcha med Wiggo i vår med snygga sneakers åt minstonde. Lite lättare att matcha med en dotter så kör på du <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Jag med! 🙈 Det låter så fint! Ja precis, ska nog göra det! 😊
nouw.com/mammashus
Mylittlestories
Mylittlestories,
så himla gulligt 😍🙈ölskar när det matschar 👌🏼
nouw.com/mylittlestories
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Jag med! 🙈
nouw.com/mammashus
evelinarou
evelinarou,
Vad fina 😍
nouw.com/evelinarou
mammashus
mammashus,