Redo inför höst & förskolestart

New in - ytterkläder inför hösten.

Eller på god väg i varje fall. Det som saknas nu är höst skor, utöver de söta gröna gummistövlarna Alicia redan har. Jag har även beställt namnlappar med gröna stjärnor i bakgrunden, jag är sådär löjligt försjust över att få klistra fast dem överallt framöver. Vi får ge oss ut på jakt efter skor kanske i nästa vecka när jag slutat jobba igen. Då har ju jag och lillan dessto mer tid tillsammans att ge oss ut på äventyr.

Jag fasar inför förskolestarten i slutet av året. Trots att jag vet att Alicia kommer att hamna i bra händer, vi är mer än nöjda med vårt förskole val, så känns det så tufft att det snart är dags. Hur har hunnit bli så stor redan? Mammas lilla älskling som numera går omkring och hittar på bus här hemma, jollrar och pratar om vartannat. Inte ska du börja förskolan snart? Mamma är inte redo!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

FruLjungberg
FruLjungberg,
Åh nej jag har inte ens påbörjat shoppingen :'(
nouw.com/fruljungberg
mammashus
mammashus,
Ingen panik, det hinner du! 😊 När börjar Teja förskolan?
nouw.com/mammashus
FruLjungberg
FruLjungberg,
15 Augusti går hon tillbaka till Dagmamman =)
nouw.com/fruljungberg
mammashus
mammashus,
Ok, vad kul! 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Har ni fått plats på förskolan ? Vissa säger att de kan ta lång tid o ja borde anmäla direkt när bebis föds 🙈
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Ja, vi har fått vårt första val. 😊 Det är väldigt ont om platser här i stan, så det gäller att ansöka i tid, men direkt när bebis föds känns lite överdrivet. 😅Kön startar ett halvår innan man vill börja, så innan dess ger ingen förtur i kön. Däremot kan det vara bra att ansöka innan det halvåret så att man inte råkar glömma det och hamnar långt bak i kön. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Okej va skönt ! Vart fick ni? De nya dagiset kommer ju vara färdigt när de är dags för oss hoppas på plats där eller på åsvallehult uppe vid mina föräldrar vid ekliden.
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Alicia ska gå på Mostugan. 😊 Övervägde det nya då det är på vägen ut till oss men då lokaler mm just nu innan flytten inte är så kul och lite rörigt följde vi magkänslan. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Nej de förståss, ja hoppas vi får på de nya sen när de är dags, de är nära till mitt jobb ganska centralt ändå så smidigt för mor/farföräldrar o hämta också. Men eftersom vi bor i Linderås undrar ja om vi inte kommer få plats där ändå..😬 de är kanske inte lika smidigt om vi nu flyttar också som vi vill ..
nouw.com/eschutz