Renoveringen går framåt!

Förmiddagen har vi spenderat på sommaravslutningen på mitt arbete på församlingshemmet. Först var det sång i kyrkan, Alicia blev helt fascinerad. Att sitta still var inte lätt utan hon dansade och hoppade mest hela tiden. Sen var det tårtkalas och fri lek, Alicia var eld och lågor bland alla barn och ballonger. Eftermiddagen har spenderats i lillans blivande rum, där finns det alltid något att plocka med. Nu blir det en lugn kväll med god mat och bebisbus! Och antagligen lite pyssel till tjejernas rum.

Äntligen är garderoberna återuppbyggda i andra änden av rummet mot var de var från början. Förut var det endast ett fönster i mitten av rummet och två smala platsbyggda garderober vid sidan av. Nu har vi satt in två treglasfönster så att vi kan dela av rummet i framtiden. Och vi har byggt två större garderober vid ingångarna till rummet, både bättre förvaring och lättare att inreda i rummet. Även alla gipsskivor är nu på plats, redo för spackel och tapeter. Lite spackel har jag hunnit med men det mesta återstår.

Jag har städat i rummet hela veckan, vad renovering skräpar ner! Sågspån och damm överallt. Inte nog med det så var rummet fortfarande fullt med en del saker tidigare, då vi har så ont om förvaring. Nu har jag återigen sorterat, slängt och städat undan. Nu är golvet äntligen fritt förutom från lite byggmaterial och den underbart fina växasängen som skulle blivit Alicias. Tyvärr får den helt enkelt inte plats så där måste vi tänka om, jag funderar på att bygga om den till en kökssoffa. Mitt huvud är fyllt till bristningsgränsen med idéer just nu!


Sakta men säkert eller hur var det nu?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer