RUL - vi väntar en...

RUL - rutinultraljud.

Igår hade vi tid för rutinultraljud. Nervöst väntade vi på vår tur, vi satt tätt tillsammans med min lilla hand i min mans stora hand. Däri fick den vara under hela undersökningen, jag kände tryggheten strömma från honom till mig. I magen kände jag mini för fullt, det kändes lite lugnande i varje fall. Snart blev det vår tur och darrande kröp jag upp på undersökningsbritsen.

Så fort ultraljudsmaskinen sattes mot min mage såg vi vår lilla göra konster där i magen. Bebisen satt upp i magen, och vinkade till oss och gjorde tummen upp såg det ut som. Jag kramade om min mans hand, lyckan bara sprudlade. Där och då skulle visa sig vara den enda möjligheten till en bra bild på vårt mirakel, för resten av undersökningen ville mini inte samarbeta.

Händer och fötter för ansiktet, och navelsträngen likaså. Någon bra bild på ansiktet gick det helt enkelt inte att få till, trots att jag fick hoppa och ligga på sidan en stund för att mini skulle lägga sig bättre. Rörde sig hela tiden men inte så att man kunde få en bra bild på det lilla fina ansiktet. Lite glimtar här och där, och vi såg att allt såg bra ut, näsa, mun, haka, det var bara det att vi inte fick se det samtidigt.

Hjärtat slog på så fint, det var så lugnande att se. Bebisen undersöktes så noga, och till min lättnad såg allt bra ut. Hjärnan, hjärtat, alla organ, ja allt, nu kanske jag kan andas ut lite. Dessutom visade ultraljudet precis som kub tidigare visat att bebis var lite större än vi räknat med, så nu blev vi framflyttade två dagar från den 17/8 till den 15/8. Känns så snopet och magiskt att gå in i vecka 20 redan imorgon!

Och vet ni vad? Vi kan inte hålla oss, de kunde se att vi troligtvis väntar... en liten tjej! Alicia ska få en lillasyster om allt går bra och de såg rätt! Tänk, förhoppningsvis kommer de att få en så fin relation, systrar! Visst mycket syskonbråk emellanåt men framför allt så mycket kärlek och gemenskap! Lyckan är total! Vad vi längtar efter dig!
Tidsinställt pga. arbete.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Grattis! Så kul!! 😃
nouw.com/eswensson
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Åh så mysigt 😍👶🏼❤
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! ❤
nouw.com/mammashus
Jeenyrosen
Jeenyrosen,
mammashus
mammashus,
Mannesmamma
Mannesmamma,
Åh 😍 grattis!!
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
mammashus
mammashus,
VictoriaJongard
VictoriaJongard,
Åh vad roligt - grattis!! 💕🌸
nouw.com/victoriajongard
mammashus
mammashus,
camillahedberg
camillahedberg,
Åh så himla kul, grattis! Och vad skönt att allt såg bra ut! ❤
nouw.com/camillahedberg
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! Så skönt! ❤
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Grattis 😍 Det hade jag på känn! 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Det var allt några som trodde det. 😄
nouw.com/mammashus
emmamatildaa
emmamatildaa,
Åh så mysigt 😍 jag längtar så till vårt rul nästa vecka! 😊
nouw.com/emmamatildaa
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! 😊 åh det förstår jag, lycka till! 😊
nouw.com/mammashus