Sådan mor, sådan dotter

Igår kom min mamma och min lillebror och hälsade på oss här ute på landet en sväng. Min mamma led av abstinens efter vår lilla busunge, så det var allt bäst att de fick träffas en stund och busa och mysa. Det är så kul att se dem tillsammans, de tycker så mycket om varandra. Alicia lyser upp när hon ser sin mormor, det värmer mitt hjärta.

Min mamma och jag är så olika som personer, den ena utåtriktad och den andra blyg, den ena bestämd och den andra fundersam, ofta raka motsatser men ändå så lika. Vad som än händer finns hon alltid vid min sida, hon ställer alltid upp i vått och torrt. Och vice versa såklart. Jag har verkligen den finaste mamman som finns, jag önskar att jag och Alicia har ett lika starkt band när hon växer upp. 

Men kan ni gissa på vad jag la märke till efter en stund igår? Både mamma och dotter hade valt exakt samma nagellack! Vi har båda gått till en nagelsalong och blivit ompysslade, och fått naglarna målade. Av alla de femtiotal färger de hade att välja emellan hade vi båda tillslut valt exakt samma färg. Exakt samma! Vad är ens chansen för det?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Vera
,
❤️❤️❤️
mammashus
mammashus,
❤️❤️❤️
nouw.com/mammashus