Saga fyra månader


Här kommer Sagas månadsbilder för hennes fjärde månad här hos oss. Så ofattbart fort tiden går! Tänk att hon nu är fyra månader! Det känns som att hon kom precis nyss och förgyllde våra liv med sin närvaro. Samtidigt är det så självklart att hon är en del av vår familj. Hon var och är den saknade pusselbiten som gör vår numera ganska stora familj komplett. Det är så självklart att just hon skulle komma till just oss, vår älskade lilla Saga.

I morgon har Saga tid på BVC för 4 månader kontroll och vaccination. Jag hoppas verkligen att allt ser bra ut, och att vi kan genomföra vaccinationen den här gången. Vid 3 månaders kontrollen hade vi nämligen Corona och fick skjuta upp besöket. Så vid 3,5 månad var vi där sist, som tur var hade hon gått upp bra i vikt trots stökig mage. Men då hon var orolig i magen fick vi hoppa över att ta sprutorna vid det tillfället. Magen har lugnat sig massor sedan sist men är inte riktigt återställd, så vi får se hur det blir i morgon, håll tummarna för oss!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Meeeen så fort det går!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,

Ja, sjukt fort! 😅

nouw.com/mammashus
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Så härliga bilder 😍

nouw.com/marreekholm
mammashus
mammashus,

Tack så mycket! 🥰

nouw.com/mammashus
bergstrandanna
bergstrandanna,

Så fin hon är! Och vilket hår hon har! 😍 Sammie har likadana byxor, de är så söta, men de är för stora här än hihi 🥰

nouw.com/bergstrandanna
mammashus
mammashus,

Tack så mycket! Visst har hon en del hår, mest av vad våra tjejer hade som små. 😍 Tihi ok, de är ju så söta! Dessa är också något stora men ignorerar det. 😂

nouw.com/mammashus